why_banner

Varför skall du gå instruktörskurs hos H2O Lund


H2O Lund erbjuder dig en komplett karriärsutbildning anpassad efter dina behov och ambitioner. Anders Bergman, delägare och heltidsanställd på H2O Lund, är PADI Course Director. Han coachar dig genom din utbildning och finns alltid på plats för assistans, även utanför kursen. På H2O finns dessutom Sveriges mest erfarna team för instruktörsutbildning.


Med oss får du också en flygande start i karriären. Vi har genom åren byggt upp ett stort nätverk inom dykbranschen och hjälper dig att hitta ditt första jobb.


Vi har valt att utbilda instruktörer inom PADI som är världens överlägset största utbildningsorganisation för dykutbildning vilket gör det mycket lättare för dig att hitta jobb som instruktör efter avslutad kurs. Det är också mycket lättare att som PADI instruktör göra en crossover till en annan organisation än att som instruktör i en annan organisation göra en crossover till PADI.


PS!
Hos oss är all teori inkluderad (dvs. du behöver inte göra någon teori online och sparar därmed in kostnaden för eventuell elearning)